Kingston Trio - Seasons in the Sun.

https://www.youtube.com/watch?v=GLfRtK0oxYE

Ja oma nousuhumalainen tuumintani siitä, että alkukesästä kuvailemani masennusaalto meni tosiaan ajan ja etäisyyden kautta takavasemmalle. Kävin hiljattain kyllä vielä lääkärissä ja pyysin samaa tuttua masennuslääkevalmistetta pienempinä pillereinä, jotta saan ottaa enemmän jos on vaikeampia päiviä, ja toisaalta ylläpitoannoksena sitten vähemmän. Liian monta tärkeää asiaa meneillään, että ottaisin nyt kaikki vieroitusoireet siihen päälle. Kokeilin vähän olla ilman että saisin tuntumaa miten käy, ja pahinta oli jumittuminen negatiivisiin ajatuksiin, toiseksi pahin yölliset kauhukohtaukset joissa kiljuin ääneen niin että muutkin säikähtivät ja alkoivat kiljua kauhusta. Ei näin. 

No, tällä puolet pienemmällä lääkkeellä on se iloinen vaikutus, että hallusinaationi ovat puolet pienempiä. Eh heh. 

Ei siis mitään sellaista silmissä ole, mitä en tunnistaisi varmasti hallusinaatioksi. Abstrakteja aaltoja ja sensellaista kun illalla käy nukkumaan. Pieni hinta kyllä siitä, että pää toimii. 

Hurjia unia on ollut kyllä. Viime yönä todella surullinen sellainen, jossa lapsuudenkotini ympäriltä oli kaadettu melkein kaikki puut. Itse asiassa olen nähnyt tuollaisen unen ennenkin. Tippa silmässä selitin jollekin tässä viimeöisessä, että tuossa oli joskus niin monta ihanaa ja kaunista puuta. Niin kaunista, että kun minulta joku kysyi netissä mikä on lempipaikkani, otin juuri siellä kuvia ja vastasin niillä. 

Itse asiassa se on ihan totta, että olen tehnyt noin. 

Mutta yhä vähemmän näkee positiivista ja kaunista siinä paikassa. Uni varmaan kuvasi ihan sitä.