55_img5524-normal.jpg

http://www.itsnicethat.com/articles/gogel-mogel-the-blah-blah-blah-book

Nyt olen turhautunut. Ihan niin paljon että tulee kupla ottaan. Vuorotellen tuntuu, että nyt muuten haravoin raivolla tuon pihan ja pesen KAIKKI pyykkini ja sitten kuntosalille ja sen päälle jumppaan, tai sitten että istun koneella koko päivän ja katson etanavideoita. Ehkä kumminkin sammutan koneen kun tästä blogin äärestä pääsen, koska piha oikeasti kaipaa sitä haravointia ja pyykkikorikin huutaa tuskasta, eikä se kuntosalikaan huono idea ole.

Juu, en mene yksityiskohtiin, mutta semmonen vaikutus näillä masennuslääkkeillä nyt näyttää olevan, että koska "siedän" huonoja juttuja niiden kanssa paremmin, niin sitten kun tämä uusi rajani vihdoin menee todella yli, se sitten kans menee. Oikein lävähtää päin näköä HD:na ja Dolby Surround-äänellä että sitä kuraa muuten on ihan älyttömästi siivottavaksi elämässä, vaikka se ei enää satu koko ajan sillä tavalla kuin ennen. Ärrin murrin ja kirosanoja ja voihan nyt vaikka mikä. 

Sitä se on kun on yli kaks vuotta mieli sairastellut lamaavasti, ja kaikenlaista ajelehtimista on harrastanut ja tehnyt pakenevia liikkeitä että säilyy jotensakin hengissä. Sitten kun päättää että NYT loppuu, NYT pistän elämäni kasaan ja teen mitä se ikinä sitten vaatiikaan, otan vaikka lääkkeet tueksi ja hyppään tunnollisesti kaikki seurannat ja terapiat mitä vain saan, niin voi voi kun sitä vanhaa shaibaa sitten piisaakin ja uuttakin tulee, kun lähipiiri ei aivan hyväksy kaikkia muutoksia asenteissa.

Ja kun itse alkaa voida paremmin ja ajatus selkiytyy ja ymmärtää mitä kaikkea on käynyt läpi, niin silmät avautuvat sille, kuinka paljon kärsimystä ympärilläni onkaan ja kuinka vähän sille mahdan. Aiemmin kun tuntui, että vain muiden kärsivien ihmisten kanssa tulen ylipäätään toimeen, enkä ajatellut heitä nimenomaisesti kärsiviksi vaan vain ystävikseni, ihmisiksi jotka ymmärtävät. Nyt kun katsoo taaksepäin, niin hyvänen aika, mehän olimme koko sakki ihan kipeitä. 

Oma kulta saisi soittaa. Hänelle sentään hymyilen.