Hmm, olikos tässä sitten sellaista toimintoa, jolla saa varsinaisen artikkelin linkin taakse? En löydä. No, tämä artikkeli kertoo kuukautisista, ja vain ja ainoastaan kuukautisista, joten asiasta kiinnostumattomat voivat hyvillä mielin jättää loput lukematta.

9v8rrb-normal.jpg

Minusta tuli kupittelija. 

Piti tulla jo vuosia sitten, mutta jäin jahkaamaan johonkin "no ENSI menkkojen aikana minä ostan sen kalliin kupin" välitilaan kuukaudesta toiseen. Ja sitten vuodesta toiseen. Riippumatta siitä, vaikka olisi rahaakin ollut laittaa se muutama kymppi.

Sitten tuli ehkäisyrengas, ja oli pakko tottua kaikkiin niihin outoihin asioihin, mitä sen kanssa kuuluu tehdä. Ja sitten tuli tämä heinäkuinen helleaalto ja lähestyvät menkat. Päässä kypsyi ajatus, että ei, en halua sitä hikistä sidettä näillä keleillä, nämä ovat nyt NE menkat jolloin kupittelen, ei se voi kovin paljon erota ehkäisyrenkaan kanssa kikkailusta. 

Olin oikeassa, ei se kovin paljon eroakaan. Ihan tuttua hommaa. Hintsusti hankalampaa niin mennessä kuin tullessa, mutta perusidea on juuri sama. Tunne anatomiasi ja niin edespäin.

Yllätys oli se, että huomaan tulleeni huijatuksi. Nuo hemmetin siteet levittävät rakenteisiinsa kaiken vuodon niin, että öö, mikähän olisi edes oikea vertauskuva? No hyvä on, ei käytetä hienoja vertauskuvia, vaan sanotaan suoraan, että luulin vuotavani aivan infernaalisesti ja sen tähden ostin aina suurinta kokoa siteitä, mitä ikinä kehtasin pitää. Juu, niitä kalliita siivekkeellisiä spesiaali-hifi-siteitä ja silti pelkäsin sotkevani. Ja sotkinkin.

Kupissani on pikku mitta-asteikko jolla voi mittailla kuukautisvuodon todellista määrää, jos jostain syystä haluaa. Ja pieni tiedemies/nainenhan sisälläni halusi kovasti mitata. Ja häkeltyi tuloksesta.

Eihän sitä olekaan niin kamalasti. 

Ja ensimmäistä kertaa milloinkaan menin uimaan kuukautisten ekana päivänä. Ja tokanakin. Lilluin viileässä merivedessä ihan mielettömän kiitollisena.

Eikä tarvitse enää miettiä, haluanko yleiseen pukkariin menkkojen aikana. Iso helpotus kaltaiselleni punttisaliasukille.

KIITOS, kuppi. Olisinpa ostanut sinut jo vuosia sitten.